miércoles, 30 de mayo de 2012

Una historieta...

1. Escriu una història on apareguin els següents personatges: un llibre, una capceta màgica, un nin i una ovella. Imaginació al poder!


Hi havia una vegada un nin, que estava dins la seva habitació  llegint un llibre, era un llibre de contes, i molt especial per a ell. Era especial perquè li va regalar la seva àvia, i l'àvia era molt important per a ell, es passava sempre que pudia a casa seva, llegint llibres.
Aquest llibre és deia La capceta màgica de l'ovella, tractava de una capceta màgica, i tan màgica que et podia concedir tres desitjos. Però aquesta capceta era molt mal de agafar, perquè la tenia guardada una ovella i era molt difícil  i ningú mai ho havia aconseguit.
Sempre que l'àvia li acabava de contar el conte, el nin li deia que li encantaria estar dins el conte per poder intentar agafar la capceta i viure aquella aventura! 
Quan va acabar de dir-ho el nin per art de màgia va entrar dins el conte.
El nin no sabia a on era, simplement veia un camp molt gran, amb moltes flors, arbres, i una petita caseta.
És va posar a caminar i a caminar, fins arribar a la caseta. Hi va entrar i va veure molta de palla, i al costat una ovella blanca, ben bonica. 
Ràpidament va esbrinar que estava dins del conte, perquè eren tal ment les imatges del conte. Sense dir res és va asseure's i contempla la ovella.
Hi ha haver un moment de tensió entre l'ovella i ell, fins que ell la saludà, la veritat es que no segué massa simpàtica, li demanà a veure que feia allà. 
Ell li contà que cada dia un parell de vegada llegia el conte, i que per art de màgia i va entrar.
La ovella li digué que a molts de nins que llegeixen el conté moltes vegades, els hi sol passar, i que tots van intentar agafar la capseta però que  ningú ho va aconseguir.
El nin li demanà perquè li serveix aquesta capseta, i ella li digué que si ella la guardava tindria 10 anys més de vida.
Varen passar dos dies, ells és varen fer amics, parlaven, jugaven, reien... i al nin se li encengué la bombeta. 
Li proposa a la ovella a veure si li donava la capseta, que ell demanaria tres desitjos, i que un de ells seria concedir-li a la ovella deu anys més de vida.
La ovella va acceptar al veure aquell nin tan innocent, i bon al·lot, i no va dubtar a dinar-li.
El nin li va concedir els deu anys més de vida a l'ovella, i ell va demanar tornar a casa, perquè tanmateix es desitjos domés es podem demanar dins el conte, i ell el que volia era tornar a casa, perquè ja havia viscut la aventura.









No hay comentarios:

Publicar un comentario