lunes, 4 de junio de 2012

D'animals...

 1. Cerca informació sobre l'animal que més t'agradi, n'expliques la procedència, el que li agrada menjar, el que li agrada fer... També pots cercar algun poema dedicat a n'aquest animal.


L'animal que més m'agrada és el conill. Jo en tenc un, la seva rassa es diu conill nan. És nom Ron, i té cinc mesos.
Tenen la procedència de Austràlia, a on és varen anar expenent per tota la resta del món. Són animals un poc independents com els moixos, però un poc més sociables i afectuosos. Encara i tot no em de oblidar que és un animal salvatge, per el que és un poc difícil de domesticar com animal de companyia. No els hi agrada que els agafin, ja que és senten incomodes. La seva alimentació es basa en menjar pinso especial, vegetals, i fenc.
La seva higiene es basa en netejar la gàbia, ja que ell mateix es renta amb la llengua i les seves potes.
El seu canvi de pel és fa dues vegades a l'any, un en primavera i l'altre en la tardor.
Són animals que solen durar poc temps, però n'hi ha que poden durar fins a 8 anys.
El meu en especial, li agrada molt espenyar el cartró, que el tingui al damunt, i menjar, és passa tot el dia menjant!





2.1. Influeix la poesia en l'educació dels adolescents com tu?
Penso que si, que si no es d'una manera és de una altre. Pot esser que sigui poesia però en una cançó, o poesia clàssica... hi ha moltes maneres de poesia.
2.2 Quina importància té la poesia en l'educació de la sensibilitat?
Penso que la poesia és important a l'hora de parlar de la sensibilitat de les persones. Està clar que hi haurà gent que li afectarà mes i altres menys. 
2.3. Caldria donar-li més importància als instituts? 
Clar que sí, l'educació és una part molt important en aquesta vida, necessitam saber coses per anar pel món, la meitat de les nostres vides els a passam en un institut o col·legi per formar-nos a l'hora de anar a treballar, i seguir una vida. Els instituts són molt importants ja que per part els nins ens passam set o sis hores de dilluns a divendres, sún moltes hores junts, i està clar que haurien de donar-li molta més importància.
2.4. Què es pot aprendre amb la poesia?
Amb la poesia pots aprendre a entendre altres maneres de com la gent s'expressa, una manera molt més diferent. 
Pots aprendre a rimar els versos, també a conèixer paraules noves, veure que no és tan difícil entendre un poema, quan vas a poc a poc, paraula per paraula llegint el poema.

No hay comentarios:

Publicar un comentario