miércoles, 9 de noviembre de 2011

Premi!

1. Fes una entrada lliure. Parla sobre el que vulguis, el tema que més t'interessi o no. Siguès original. L'entrada que més m'agradi, per la seva originalitat, dedicació i correcció serà premiada. Au, a pensarrrr...

Què és l'amor? 
L'amor és un dels sentiments que tenim els éssers humans. Pens que és un sentiment on és pot sentir les coses més fortes. Són aquelles pessigolles que sents al veure a la persona a la que estimes, aquelles ganes d'estar amb l'altra persona hores i hores, aquella necessitat de veurer-la cada dia, aquella sensació de que el temps s'atura quan estas amb ell, aquell "si estic amb tu ja ho tinc tot".

Per sort o per desgràcia, segons com es miri, ens enamorem de veritat poques vegades a la vida. Hi ha moltes vegades que creiem haver-nos enamorat i, amb el pas del temps, ens adonem que no ha estat així. I altres vegades, en canvi, passa el contrari: penses que aquella persona no ha significat tant i, a mida que passa el temps, te n’adones que sí que l'havies estimat molt...

Diuen que el primer amor no s'oblida, és el descobriment de gairebé tot, i de les primeres patacades, possiblement la que més et fa mal, i la que et fa tenir un pànic horrible a tornar a patir.

Però com em diuen moltes amigues, l'amor el pots tornar a sentir sempre que hi creguis, hi sempre que estiguis disposta a donar-lo. També pots tornar a sentir amors tan o més intensos que el primer, i possiblement passaran coses que et faran mal, però ja te les prendras d'una altra manera perquè ja coneixes el procés.

Al cap i a la fi, el més important és viure amb intensitat i disfrutar al màxim una relació, duri el que duri. Així, si un dia s’acaba, per molt mal que et faci, amb el temps la recordaràs amb carinyo i amb un somriure. I aquest bon record et permetrà seguir creient que l'amor existeix. 

4 comentarios:

  1. esta bien la entrda se be que te lo has currado!

    ResponderEliminar
  2. De la foto solo puedo decir esto... ¡Guapa! ¡Seguro que los que se hacen pajas pensando en ti, mueren de sobredosis!

    ResponderEliminar
  3. com te dic sempre... un clavo saca otro clavo! i, ''no hay mal que por bien no venga''.
    Això, simplement, és una altra fase de sa teva vida que has de pasar. Tu mateixa ho dius, el primer amor no s'oblida (ni tampoc s'ha de fer-ho), però jo et dic que el primer amor no ho és tot, n'hi ha d'haver més perquè... és llei de vida!
    Pasi el que pasi, que sàpigues que l'amor no ho es tot... l'amistat és molt important i saps que amb mi sempre ho tendràs.

    ResponderEliminar