lunes, 14 de noviembre de 2011

Educar l'esperit crític i reivindicatiu dels mes joves. PELS NOSTRES DRETS!

 




1. Aquí teniu reflexions personals sobre la manifestació de dissabte. Vull que en faceu un comentari personal al vostre blog.
Pens que és una bona manera de manifestar-nos contra tot el que ens estan fent. Ja que és l'unic que ens queda per fer. Estan retallant de les coses més necessaries, com l'educació, si retallen educació com pensen que serán les classes? Jo pens que és del que més és necessari, què no és pot fer classe a 30 alumnes en un institut. També retallen la sanidad, una altra de ses coses més importants, perquè de cada vegada neixen més nins, i és necessari metges, també retallen medicaments, les pensions per a la gent de la tercera edat, ajudes per als discapacitats...
Si entengués més de política i estigués més enterada sobre aquestes coses, estic segura que també aniria a manifestacions, a reivindicar els meus drets.

2. Mirau el vídeo i explicau al vostre blog què en trobau. 
Trob què hi havia moltes persones i em pareix molt bé que hi anigués tanta de gent, a més hi havia moltes pancartes on no faltaven el respecte a cap polític, i deien coses com : "Prou de retallades als drets de la ciutadania", "No a la retallada dels drets socials i salarials", "No a la congelació de les pensions"... i més escrits. Trob que va ser una manifestació on hi varen anar moltes de persones, i que va acabar sent bastant divertit per el que he vist, on hi havia una batukada i dimonis, degué ser una vetllada bastant agradable i amb bon ambient.

No hay comentarios:

Publicar un comentario