miércoles, 9 de noviembre de 2011

El pas del temps

La influència del pas del temps i de la natura sobre el nostre cos és indubtable. Rebem una influència constant de la lluna, de la boira, dels raigs del sol, del vent, de tot els nostre entorn, proper i llunyà. Cada estació té una climatologia, uns colors i unes peculiaritats que afecten, de vegades sense adonar-nos, la nostra manera de comportar-nos,  les nostres lectures i els nostres escrits.
Pensau que hi ha un temps especial i prolífic per a la poesia? Que la tardor arrossega una certa melangia i ens indueix més fàcilment a llegir i escriure poesia?
M'agradaria exposassis  la teva opinió sobre aquesta influència o no influència del transcórrer de l'any i les seves estacions, sobre la lectura i l'escriptura de la poesia.
 
 
 Pens que es vera que influeix molt les estacions de l'any a l'hora de escriure i llegir poesia. Perquè per exemple en l'estiu pareix que la gent està més animada, ja que molta de gent de vacances. La primavera és una estacó de l'any que alegra molt a les persones, ja que és el començament de l'estiu i també dóna més alegria a l'hora de fer coses. Però a l'hivern i a la tardor són dues estacions on venen el fred, pareix que ens afecten més les coses i per això tens més ganes de quedarte a casa, tapada, i agafar un bolígraf i paper i escriure un poesia. També agafes les poesies amb més sentiments, i t'entren més dins el cor, i pareix que és més fàcil entrar dins la poesia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario