martes, 6 de diciembre de 2011

Fet social que més et preocupa.

1. Explica el fet social que més et preocupa en aquests moments. Explica per què i cerca informació sobre el tema, documentant-lo.


El fet social que més em preocupa en aquests moments és la sanidad pública. Perquè pens que la salut de les persones és el més important, ja que molta gent el que li preocupa en aquests moments és la crisi, jo pens el contrari que no el més important són els doblers, però també es vera que la sanidad es afectada per culpa de la crisi. 
Ja han començat a retallar metges, infermers, medicaments, ajudes als de la tercera edat, ajudes als discapacitats...
Com que han llevat molts de metges, idò les llistes de espera són llarguíssimes, i una persona que l'han de operar perquè té qualsevol problema ha de esperar molt.
També a partir d'ara hauran de pagar per la tarjeta sanitaria. Et donen el medicament just. Els preus dels medicaments pujen.
A més, trob que no haurien de fer tants de hospitals, perque inverteixen molts de doblers amb coses que llavo no utilitzen, com els ordenadors, taules, cadires, despatxos que no hi ha res...i tots aquests dobes que han malgastat els a podrien invertir en alguna cosa mes important.


Trobo que és una injusticia haver de retallar de la sanidad, ja que som tanta de gent en España, hi ha gent que ho necessita de veres, i no tenen cap ajuda. 
Pens que s'hauria de fer un pensament, i començar a retallar de altres bandes, per exemple baixar el sou als polítics, perquè és vergonyos.




http://www.msps.es/









No hay comentarios:

Publicar un comentario