lunes, 12 de diciembre de 2011

Entrada lliure

1. Fes dues entrades lliures. Una de personal i una altra que sigui sobre alguna cosa que vos agradi, sobre la qual heu cercat informació. 

 L'amistat

L'amistat (del llatí amicus; amic, que possiblement es va derivar de amore; estimar. Encara que es diu també que amic prové del grec a; sense i ego; jo, llavors amic significaria "sense el meu jo", amb la qual cosa es considera a un amic com a l'altre jo) és una relació afectiva entre dues persones. L'amistat és una de les més comunes relacions interpersonals que la majoria dels éssers humans tenen en la vida.
L'amistat és un sentiment convingut amb una altra persona, on es busca confiança, consol, amor, diners i respecte. És un vincle molt especial entre dues persones que són amics.

Aquest és el significat de que és l'amistat, jo personalment pens que l'amistat és uns dels valors més importants en aquesta vida, has de sebre valorar en tot moment una amic o amiga.
Crec que quasi tothom en aquesta vida té algun amic en especial, o almenys pens que l'haurien de tenir, perquè tenir amistats és molt important, sempre necessites que algu et doni consells quan els a necessites o t'ajudi quan tens un problema, al igual que tú també ho has de fer per l'altra persona.
Per jo ajudar  a un amic no és cap esforç, si ho faig és perquè m'agrada, i mai esper que aquesta persona em deu alguna cosa per haver-la ajudada.
Està clar que has de sebre triar les amistats, no totes són bones, aquelles amistats que domés estan per sortir de festa i anar d'un lloc a un altre no són les millors, és a dir, no és completament una amistat.Una amistat de veres pens que és aquella que et sap dir la veritat, et valora, et diu els defectes, et dona consells, està en tots moments per ajudar-te, està en tú els moments dificils i en els bons, i et diu el que és millor per tú.
Però poc a poc en aquesta vida, et va diguent qui sí o qui no, i has de saber el que és millor per tú, encara que no sigui el que més t'agradi.
El fet de ser una persona sociable, ajuda molt en aquesta vida, i et dona oportunitats en moltes ocasions.
Així què sempre has d'estar obert per tot tipus d'amistats mai saps qui et pot ajudar de veres, o qui pot ser important en la teva vida.
Aquells amics que saben valorar els petits detalls, són amistats de veres.




Fideus Xinesos

Aquest plat sovint l'elabora la meva mare, perquè a casa ens agrada molt.

Ingredients: 
- Fideus xinesos
- Pit de pollastre
- Pastanaga
- Ceba
- Prebre vermell
- Xampinyons
- Salsa de soja

Elaboració:
Primer és posen a bollir els fideus. Després fas tires des pit de pollastre, i els a passes per una pella amb sal i prebre negre. Fas el mateix amb la pastanaga, ceba, prebre vermell, xampinyons, ho fas tot tires i trossejat i ho mescles amb el pit de pollastre i que quedi tot ben passat per la pella. Després hi poses els fideus ja bollits, i ho mescles tot que quedi saltetjat.
Cada un al seu plat li posa la salsa de soja al seu gust.

Són boníssims!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario