lunes, 5 de diciembre de 2011

El nostre blog.






























En la vieja escuela

1. Fes un escrit per a la revista del centre on expliquis i facis propaganda de nostre blog, www.modulvoluntari.blogspot.com. Pensa a contar de quina manera el treballam, quines activitats hi solem fer, ja saps que són molt diverses i per què t'agdrada treballar d'aquesta manera.

Aquest any he conescut lo que és un blog, n'havia sentit parlar, però mai li havia posar atenció. 
A la nostra classe tenim un blog que és diu www.modulvoluntari.blogspot.com. Cada dia que tenim català vein a la bibliotèca i treballam damunt el blog, la nostra tutora ens posa feina cada dia, i em d fer ses entrades. Feim coses molt diverses com, analizar poemes i explicar-los, comentar imatges, posar coses que ens agraden... a vegades és un poc lliure. 
Sa veritat es que a jo personalment, m'agrada bastant, perquè no ho havia fet mai, i trob que és una manera de aprendre coses noves i no és lo mateix de sempre. A més també és una manera de expresar els teus sentiments, ja que ha vegades parlam de la felicitat, el amor, violència de gènere...
Més envant quan ja conegui perfectament el blog, crec que me'n fare un de personal, com si fos el meu diari, cada dia posar una entrada nova, vos ho recoman.


















No hay comentarios:

Publicar un comentario