lunes, 19 de marzo de 2012

El fornet de la Soca

Dimarts dia 13 de març, varem anar d'excursió a Palma. Una de les coses que havíem de fer era visitar el fornet de la Soca.
Aquest forn fa un any i mig que funciona, és va fer a partir de que un home que era psicoterapeuta a causa de la crisi va anar perdent els seus clients, i ja que a ell li agradava fer menjar artesanal, va decidir posar un fornet.
Ell no tenia gaire presupost per invertir en el forn, així que domés va començar amb un forn de fer pizzes, una taula, i dues estanteries per posar el menjar. Tot el que és fa allà és fa amb les mans, simplement domés tenen una màquina per pastar, no tenen altra màquina més.
És un forn bastant petit, ara ja hi ha més estanteries i taules que a poc a poc han anat comprant amb el que han anat guanyant. Encara que ell ens va dir que tot el que comprava era per els mercats, perquè trobava que havia de estar decorada a la antiga.
Allà hi pots trobar cocarrois, panades, ensaïmades, coques de patates, galetes, etc..
Molta de gent els hi telefona per donar-li l'enhorabona per el menjar tan bo que fan, i perquè hi hagi un forn que fasin el menjar artesanal, i amb les receptes antigues.

A jo personalment, em va cridar molt l'atenció aquest forn, i tota la feina que fan és impressionant, ja que tenen molta demanda. A més n'hi ha molt pocs que fassin aquesta feinada!

A més a més el millor de tot es que és boníssim!!!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario