lunes, 24 de octubre de 2011

Manifestació del 15 d'Octubre

         1. Cerca informació a un diari d'actualitat sobre la manifestació del 15 d'octubre ( manifestació que es feia, el mateix dia, arreu del món). La penges al teu blog, l'expliques (resultats, penja algun escrit que en parli també) i en fas la teva opinió personal. Penja'n imatges també.


Palma s'uneix a la movilització del 15 d'octubre, "Units per un canvi global", és el lema de la manifestació , que va comenssar a les 19:00 hores a la Plaça de les Tortugues.
La gent vol reclamar els seus drets i reclamar una autèntica democràcia.
En ella han participat representants sindicals, i cualque polític, com Manel Carmona, líder de Esquerra Unida, així com gent de totes edats s'han manifestat de forma pacífica.

http://www.youtube.com/watch?v=ojTntt5Zb6A

Pens que és una manera de manifestar els drets de les persones, crec que va esser molt bona idea, ja que és indignant el que està passant a Espanya.


       2. Quina és la teva cançó preferida? Per què? Escriu-la i explica'n el significat. També en pots posar l'enllaç directe.
 Teng moltes cançons que m'agraden molt, però una en concret és s'ha de na Amy Winehouse- Tears Dry On Their Own. Yo mai li e donat molta de importància a n'aquesta dona, però després de la seua mort, me vaig interessar per escoltar com cantava, i me va agradar molt, trob que tenia una molt bona veu.

http://www.youtube.com/watch?v=ojdbDYahiCQ

No hay comentarios:

Publicar un comentario